Werkwijze

Als zorgverlener ben ik volgens de WGBO (Wet op de Geneeskundige BehandelingsOvereenkomst) verplicht om voor elke klant een dossier bij te houden. Dit moet onder meer een intake en een behandelovereenkomst bevatten.

 

Na het maken van een afspraak voor een intakegesprek, stuur ik jou via e-mail een intakeformulier toe. Hierin zijn een aantal dingen opgenomen die voor mij van belang zijn om je optimaal te kunnen helpen en veilig te kunnen behandelen; zoals je klachten en hulpvraag, je fysieke en emotionele gesteldheid, leefstijl, voeding, eventueel medicijngebruik en mogelijke contra-indicaties.

Dit formulier vul je in en mail je uiterlijk 2 werkdagen vóór het intakegesprek naar mij terug, zodat ik het tijdig kan doornemen.

Bij onze eerste ontmoeting moet je je legitimeren met een geldige ID kaart, paspoort of rijbewijs.

Tijdens het intakegesprek nemen we samen het intakeformulier door en kan ik zo nodig hierop doorvragen. Daarna maak ik in overleg met jou een globale behandelplan. Er is geen algemeen programma, omdat er per persoon een individueel proces wordt opgestart op basis van je klachten en doelen.

Voordat ik je mag behandelen, moet je akkoord gaan met de Algemene bepalingen (klik op de link om deze in te zien). Deze bepalingen zijn opgenomen in een wettelijk verplichte behandelovereenkomst die wij allebei moeten ondertekenen.

In de meeste gevallen duurt het gesprek maximaal 1 uur, waarna ik jou een korte behandeling geef. Houd voor de totale intake inclusief de behandeling 90 minuten vrij in je agenda.

Aan het begin van elk consult kijken we samen hoe je in je vel zit en wat er op dat moment de grootste prioriteit heeft om aan te werken. Daarom bepaal ik het liefst per consult welke technieken/werkvormen ik inzet. Scrol naar beneden voor de werkvormen.

Na afloop van een consult betaal je direct in de praktijk via een betaalverzoek of overschrijving per telefoon. Pinnen of contant betalen is niet mogelijk.

Hierna ontvang je een factuur die je zelf kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar. Lees meer bij Tarieven & Vergoeding.

Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Ben je verhinderd? Geef dit uiterlijk 24 uur van tevoren door. Bij annuleringen korter dan 24 uur voor de geplande afspraak, ben ik genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

In ieder consult combineer ik meerdere werkvormen uit het onderstaande:

Counseling
Counseling
Hypnose
Hypnose
TDP lamp
TDP Mineraal Lamp
Metamorfose massage
Metamorfose massage
Holistische massage
Holistische massage
Reiki
Reiki
Bach bloesem remedie
Bach bloesemremedie
Soul Body Fusion
Soul Body Fusion
Detox & Voeding
Detox & Voeding

bodyCushion

Massages in de buikligging geef ik grotendeels op de bodyCushion. 

De bodyCushion bestaat uit een uitgekiend systeem van kussens. Deze zijn opgebouwd uit verschillende lagen schuimrubber van verschillende stevigheid. Dit, tezamen met uitsparingen en versterkingen zorgt ervoor dat het lichaam ondersteund wordt op het skelet.

Je wordt op het borstbeen en bekken gedragen: dit haalt de spanning uit je rug en geeft je ruimte en een vrijere ademhaling.

De zachte delen en organen liggen ontspannen en vrij. 

Dankzij de hoogteverschillen ervaar je maximaal comfort; zelfs bij rugklachten, grote borsten en zwangerschap.

Daarnaast is de bereikbaarheid van veel spiergroepen groter, waardoor ik deze beter kan behandelen.

Holistische aanpak

Door een holistische benadering wordt de mens als één geheel beschouwd. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, spirituele, energetische en sociale facetten die continu met elkaar in wisselwerking zijn. Wanneer iemand op al deze niveaus in harmonie is, wordt dit ervaren als gezondheid.

 

Een klacht of ziekte is een uiting van onbalans. Het is een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor een storing op één van de bovenstaande gebieden. 

De natuur streeft altijd naar evenwicht. In de mens is dat een optimaal zelfherstellend vermogen. Dit vermogen lijkt naast fysieke oorzaken ook afhankelijk te zijn van gedachten, gevoelens en emoties. Het kan bijvoorbeeld ongunstig beïnvloed worden door allerlei vormen van lichamelijke- en emotionele stress, spanning, trauma's, slechte voeding en ziekten.​

Natuurgeneeskunde behandelt de gehele mens, niet alleen de ziekte. De behandelingen kunnen je inzichten geven wat betreft de dieper liggende oorzaken van je klachten en op het gebied van zelfkennis en vernieuwde mogelijkheden. Je lichaam en geest worden in staat gesteld opgeslagen (negatieve) emoties, gedachten en ervaringen los te laten, waardoor blokkades opgeheven worden. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, ondersteund en bevorderd. Je voelt je niet alleen meer ontspannen, maar ook assertiever, zelfverzekerder en sterker om invloeden van buitenaf die de klachten veroorzaakten beter te hanteren.

Deze complementaire behandelingen zijn uitermate geschikt als ondersteuning van de reguliere zorg en ze kunnen ook preventief worden toegepast.

ADRES

Vriesschestraat 73

6922 JZ  Duiven

T  06-10354037

CONTACT

VOLG MIJ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring & Cookies | Disclaimer | Nieuwsbrief

 

Copyright © 2014-2021 Vandoria. All Rights Reserved.