Meer over mij...

Van jongs af aan was ik een pessimist. Ik voelde me machteloos overgeleverd aan bepaalde omstandigheden. Naar mijn gevoel overkwam me alleen maar ellende:

  • Uit onzekerheid en door gebrek aan zelfliefde nam ik genoegen met ongezonde relaties en liet ik mensen over me heen lopen.

  • Als perfectionist heb ik mezelf altijd veelte hard aangepakt en uitgeput.

  • Op mijn 23e heb ik mijn rug gebroken bij een ongeluk. Door misdiagnose werd ik niet behandeld, waardoor ik jarenlang helse pijnen beleefd heb.

  • Door de afwisseling van onbevredigende banen en werkloosheid en kreeg ik last van burnout en depressie.

  • Door chronische stress ontwikkelde ik allerlei fysieke kwalen.

Middenin mijn diepste depressie kwam er ‘toevallig’ een documentaire op mijn pad die mijn ogen opende. Het heeft mij bewust gemaakt van de kracht van mijn gedachten en liet me realiseren dat ik mijn leven zelf in de hand had, in plaats van een passieve toeschouwer te zijn. Ik koos ervoor om uit de slachtofferrol te stappen en mijn gedachtegang en daarmee mijn leven te veranderen. Na vaak vallen en opstaan is het me uiteindelijk gelukt om op eigen kracht langzaam uit het diepe dal te kruipen en eruit te blijven. Hoe positiever ik in het leven stond, des te meer positieve dingen ik aantrok.

 

Reiki was een katalysator in mijn bewustwordingsproces. Tussen 2006 en 2011 behaalde ik mijn certificaten voor Reiki 1, 2 en Master. Daarna kwamen er nog meer nieuwe dingen op mijn pad (boeken, films, cursussen, mensen en situaties) die mij steeds verder hielpen om door te groeien. 

Ook kreeg ik steeds meer interesse in de alternatieve- en energetische geneeswijze, maar pas in 2011 nam ik de eerste stap om er ook actief iets mee te gaan doen. Ik stopte met lesgeven in het voortgezet onderwijs en begon met de opleiding Intuïtieve ontwikkeling bij Mens & Intuïtie. Begin 2012 stapte ik over naar de Energieschool om de HBO opleiding tot Holistisch gezondheidscoach te volgen.

 

2013 was een zwaar jaar, maar uiteindelijk bracht het ook heel veel moois:

Vlak voor Kerst 2012 overleed mijn vader in Budapest, 3 maanden later verhuisden mijn moeder en stiefvader na 20 jaar terug naar Hongarije en in juli 2013 raakte ik ook mijn zus kwijt. Door al deze gebeurtenissen voelde ik een enorme motivatie om echt te gaan leven, zoals ik dat zelf wilde en alles uit mijn dagen te halen wat ik kon. Zodoende heb ik in 2014 bij de gemeente een traject gevolgd voor startende ondernemers. Het was 9 maanden hard werken met als resultaat mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk Vandoria.

 

Met plezier blijf ik mezelf uitdagen, bijscholen en ontwikkelen als mens en als therapeut. In 2014 heb ik mijn HBO diploma Medische Basiskennis behaald en in 2016 mijn HBO diploma Psychosociale Basiskennis (beide volgens de richtlijnen van PLATO).

Daarnaast heb ik in 2016 een Ayahuasca ceremonie bijgewoond en meegedaan aan een 10 daagse Vipassana meditatiecursus in edele stilte.

In 2017 heb ik mijn pakket uitgebreid met de cursus Stresscounseling en Masseren zonder handen. 

ADRES

Vriesschestraat 73

6922 JZ  Duiven

T  06-10354037

CONTACT

VOLG MIJ

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Algemene bepalingen | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Disclaimer | Nieuwsbrief

 

Copyright © 2014-2019 Vandoria. All Rights Reserved.