HERKEN JE MEER VAN DE ONDERSTAANDE KLACHTEN?

DAN HEB JE WAARSCHIJNLIJK LAST VAN CHRONISCHE STRESS.

 • Vermoeidheid of uitputting

 • Spierspanningen

 • Terugkerende hoofdpijn

 • Hartkloppingen

 • Benauwdheid

 • Verstoorde spijsvertering

 • Hoge bloeddruk

 • Zenuwtrekjes

 • Slaapproblemen

 • Opgejaagd gevoel

 • Stemmingswisselingen

 • Overgeprikkeld zijn

 • Rondtollende gedachten

 • Concentratieproblemen

 • Vergeetachtigheid

 • Nergens zin in hebben

 • Angsten

 • Vaker ziek zijn

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

LEES VERDER...

 

 Mijn naam is Viktoria Vagács. Ik ben geboren in 1979 te Budapest en vanaf mijn 14e woon ik in Nederland. Sinds november 2014 ben ik werkzaam in mijn praktijk als Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie BATC. Hiermee kunnen mijn consulten afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden.

 

Profielfoto Viktoria

WAT IS MIJN MOTIVATIE?

Ik zie steeds meer gestreste vrouwen die - net als ik vroeger - ergens in het leven vast zijn komen te zitten en denken dat er niets aan te doen valt, of weten niet waar te beginnen.

Ze piekeren, putten zichzelf uit, vinden alles en iedereen belangrijker dan zichzelf, kunnen geen ‘NEE’ zeggen, kunnen niet ontspannen en hebben vaak een verzuurd lichaam en chronische stress met allerlei daarbij behorende klachten.

Ik help je graag je eigen kracht, potentie, zelfwaardering en gezondheid (terug) te vinden, zodat je positiever, bewuster, energieker en meer ontspannen door het leven gaat.

 

HOE GA IK TE WERK?

Om te kunnen bepalen hoe ik jou het beste kan helpen, wil ik natuurlijk eerst weten wat jouw klachten, problemen, doelen en verwachtingen zijn. Hier is een intake voor nodig. Voor meer informatie hierover ga naar Werkwijze.

Tijdens onze afspraken ga ik verschillende behandeltechnieken toepassen om je grootste prioriteit op dat moment aan te pakken. 

Voor het beste resultaat is het essentieel dat je ook zelf aan de slag gaat met de oefeningen en tips die ik je meegeef voor thuis.

Een behandeltraject bestaat gemiddeld uit 6-8 consulten, maar dit staat niet vast. Soms zijn minder consulten voldoende en soms zijn er meer nodig. Dit is afhankelijk van je beginklachten, je einddoel en je vooruitgang. 

Ik zal je in ieder geval blijven begeleiden totdat jij aangeeft dat je zelfstandig weer verder kunt.

WAT BIED IK AAN?

Vanuit mijn holistische visie beschouw ik jouw lichaam, gedachten en gevoelens als één geheel, waarbij de afzonderlijke delen elkaar continu beïnvloeden. Mijn werkwijze is gericht op het herstellen van jouw welbevinden op alle niveaus; fysiek, mentaal en emotioneel. Hiervoor werk ik volgens De vijf natuurgerichte principesEnergie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche. 

In het behandeltraject komen alle 5 principes in meer of mindere mate (afhankelijk van je klachten) aan bod. Ook de consulten zijn opgebouwd op basis van deze principes.

In ieder natuurgeneeskundig consult combineer ik counseling met verschillende werkvormen; zoals o.a. energetische behandelingen en/of holistische massages. Voor meer details zie slideshow hieronder.

1) ENERGIE

Energie in en om je lichaam is noodzakelijk om te kunnen functioneren. Door en tekort of juist een overschot aan energie of een blokkade in je energiestroom kun je fysieke, mentale en emotionele klachten ontwikkelen. Counseling kan je inzichten geven in je energievreters en energiegevers en kan je leren hoe je deze in balans houdt. Energetische behandelingen, metamorfose massage en Bach bloesemremedies kunnen de energietekorten aanvullen en gestagneerde energie weer in beweging brengen. Dit kan zich uiten in meer assertiviteit, levenslust, vitaliteit en een optimaal zelfgenezend vermogen. Holistische massages kunnen overtollige energie afvoeren en geven ontlading en ruimte.

 

Praktijkvoorbeelden

geanonimiseerd, om de privacy van (ex)-cliënten te garanderen

 

Vrouw (48)

Klachten: Stress; huilbuien; vastzittende nek; soms hoofdpijn; pijnlijke rechter schouder; wisselend energieniveau. Ze piekert veel en cijfert zichzelf weg. Ze heeft het altijd druk en anders zoekt ze wel iets om te doen. Ze kan zich niet ontspannen.

Toegepast o.a.: Counseling, metamorfose massages, Bach bloesemremedies, ademhalingsoefeningen, visualisaties en andere thuisopdrachten.

Resultaten: Na 2 consulten geen last meer van de rechter schouder. Na 5 sessies voelt ze zich positiever en de ongeduld en negativiteit zijn weg. Na 6 sessies in 2 maanden is de spierspanning minder, geen vastzittende nek en geen hoofdpijn meer, voelt zich emotioneel stabieler. Zelf het hoofd leegmaken en rustmomenten vinden, lukt haar beter.