Detox behandeling

Een sterk vitaliserende en ontslakkende behandeling gericht op het afvoeren van gifstoffen met onder andere een borstelmassage, zout-oliemassage, lichaamspakking, lymfedrainage van het gezicht en een gezichtspakking.

Fotor_145529209577326.jpg

Behandeling

Borstelmassage

Droog borstelen van je huid activeert de lymfestroom en de doorbloeding en verwijdert afgestorven huidcellen. Zo kunnen afvalstoffen en gifstoffen je lichaam via de huid beter verlaten en de werkzame stoffen van de pakking beter door je huid worden opgenomen. De borstel die ik voor je lichaam gebruik, bevat fijne bronzen haren uit een legering van koper en tin. Door de moleculaire structuur van deze haren worden negatief geladen zuurstofionen direct op de huid opgewekt. Dit bevordert de weerstand van je huid, vermindert allergische reacties en zorgt voor een energetisch goed gevoel. Ook je gezicht wordt geborsteld met zachte gezichtsborstels.

 

Zout-olie massage

Je wordt nu gemasseerd met een basisch zout en warme massageolie. Deze intensieve voorbehandeling bevrijdt je huid van de rest van de dode huidcellen en stimuleert de zelfregulerende vetvorming van je huid. De basische pH-waarde van het zout bevordert de ontgifting via je huid. Door de osmotische werking worden zuren en gifstoffen als het ware uit jouw lichaam getrokken.

Lichaamspakking

Ik breng een groene kleipakking of een algenpakking aan die daarna met folie afdek, zodat deze ±30 minuten optimaal zijn werking kan doen. Beide pakkingen zijn zeer rijk aan mineralen, vitaminen, spoorelementen en essentiële aminozuren. Deze stoffen verbeteren de doorbloeding en vochtregulatie, voeden je huid, voorzien je lichaam van mineralen, stimuleren de vetafbraak en werken sterk zuiverend en ontgiftend.

 

Lymfedrainage & Gezichtspakking

Door middel van deze massage wordt de lymfestroom in je gezicht, hals en decolleté geactiveerd. Vervuilde lymfe met daarin opgehoopte afvalstoffen wordt afgevoerd en schone, werkzame lymfe komt daarvoor in de plaats. Op deze manier wordt de celstofwisseling verbeterd en het immuunsysteem geactiveerd. Hierna wordt een dun laagje gaasmasker op je gezicht gelegd en bevochtigd met een basische zoutoplossing. Na deze pakking voelt je huid soepel en fluweelzacht aan.